Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

                Δήμος    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καισαριανής και το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καισαριανής στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καισαριανής μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας: Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες, Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι),  Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ), Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή, Νέες  Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2), Βασικά Γερμανικά Α1, Βασικά Ιταλικά Α1, Εικαστικό Εργαστήρι.
Προγράμματα  Τοπικής Εμβέλειας: Βασικά Τουρκικά Επιπέδου Α1

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο ΚΔΒΜ του Δήμου Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής 1ος όροφος) στην Υπεύθυνη Οργάνωσης κ. Κουτσαύτη Αικατερίνη. Επίσης έντυπο αίτησης και οδηγίες για την υποβολή της μπορείτε να βρείτε στο blog του ΚΔΒΜ: kdvm-kaisariani.blogspot.com
                                                                                                                                  
Τηλ. 2132010730
email: kdvm@kessariani.gr

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/10/2015 : Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9.30 – 12.30μ.
 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας