Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

        
  ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ   Α΄  ΕΞΑΜΗΝΟΥ

        Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Καισαριανής ευχαριστεί τα στελέχη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για την αρωγή τους στην ομαλή λειτουργία του, τους εκπαιδευτές των προγραμμάτων για την πολύτιμη προσφορά και τον επαγγελματισμό τους και κυρίως τους 200+ συμπολίτες μας όλων των ηλικιών για τη συνέπεια στην παρακολούθηση των μαθημάτων αλλά και το σεβασμό που έδειξαν στους Σχολικούς Χώρους. Ευχαριστούμε επίσης τους 600 συμπολίτες μας που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα. Θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις όλων με σειρά προτεραιότητας.
  Πολύτιμη ήταν η προσφορά των διευθυντών των σχολικών συγκροτημάτων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τη διευθύντρια  του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής  κ. Δώρα Χαλκιά που μας παραχώρησε 5 εξοπλισμένες αίθουσες, το διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου  κ.  Γιώργο Κατσαούνο  που μας παραχώρησε  την αίθουσα πληροφορικής και αίθουσα με συστήματα προβολής καθώς και τη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου κ. Μαρία Μπάκου που μας παραχώρησε  την αίθουσα πληροφορικής. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Μαρία Καπετανίδου Σχολική Σύμβουλο της 15ης Περιφέρειας που ενέκρινε τις παραχωρήσεις αυτών των χώρων.
        Ευχαριστούμε θερμά τις Υπεύθυνες Οργάνωσης κ. Στέλλα Πρίντζιου (Φιλόλογο-Εκπαιδευτικό) και κ. Κατερίνα Κουτσαύτη (Φιλόλογο-Εκπαιδευτικό), την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης  Ποιότητας κ. Αναστασία Χαϊδεμένου (Παιδαγωγό-Εκπαιδευτικό) και τον επόπτη του Σχολικού Συγκροτήματος Βενιζέλου κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου που με τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την πολύωρη εργασία τους συνέβαλαν στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Καισαριανής. Τέλος ευχαριστούμε τον εθελοντή εκπαιδευτή-συντάκτη της Βικιπαίδειας (Φυσικό) κ. Μάνο Κεφαλά για την προσφορά του στο πρόγραμμα  "ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ".

                       
           Νέα τμήματα ξεκινάνε το φθινόπωρο
                   Κ  α  λ  ό      Κ α λ ο κ α ί ρ ι 

Ευαγγέλου Γρηγόρης 
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ
Υπεύθυνος Κέντρου Δια Βίου
Μάθησης Δήμου Καισαριανής